Nielen, že je to obdobie, kedy sa pracuje naozaj veľmi veľa, ale prichádzajú Vianoce, čo si niektorí ľudia nevedia náležite užiť, pretože sa hrnú za darčekmi, upratovaním a samotnými prípravami. To ale vôbec nie je to, čo by vás malo počas zimy zaujímať. Zimu by ste si mali naozaj užiť a oddýchnuť si, pretože práve toto obdobie je na to ako stvorené.

dívka

Najlepšie je, keď počas zimných dní odídete niekam preč. Nemusí to byť ani veľmi ďaleko, no jednoducho preč od všetkých problémov a starostí, ktoré máte. Čo je najlepšie na relaxáciu? Nie je to ani wellness (hoci vždy poteší) a nie je to ani vysedávanie na gauči pred televíziou a napchávanie sa nezdravým jedlom. Najlepší pomocník na relaxáciu je jednoznačne šport. Môžete si byť istý, že sa nikdy nebudete cítiť tak dobre, ako keď začnete športovať a hlavne v zime, ktorá je sama o sebe naozaj obdobím depresií.

Práve preto by ste mali ísť na zimnú dovolenku. Kam? Určite niekam, kde máte blízko poriadny svah. Nie je nič lepšie, ako mať chatu blízko lyžiarskeho svahu, kde môžete stráviť celý deň a v noci sa len tak vyhrievať pri krbe. Je to aj dobrá príležitosť vyskúšať niečo nové. Napríklad dosku. Keď sa však rozhodnete, že vymeníte lyže za dosku, musíte myslieť na kvalitnú prilbu, padnúce topánky a jednoznačne snowboard viazanie. Len vďaka nemu bude jazda na doske bezpečná.

sníh

Keď raz skúsite dosku, už z nej nebudete chcieť zliezť. Nespomeniete si ani na lyže, lebo práve ona vám zabezpečí úplne iný zážitok z jazdy. Navyše, vymeníte nepohodlné lyžiarky, z ktorých vás bolia nohy, za topánky, ktoré naozaj využijete. Ktoré budete milovať a ktoré z nôh nebudete chcieť dať dole. Uvidíte, že budete túžiť po tom, aby také vyrábali aj na bežné nosenie. Nič nie je do snehu lepšie, to vám môžeme garantovať. Doprajte si úplne iný zážitok z jazdy na svahu. Vymeňte lyže za dosku a nebudete ľutovať.