Ak práve riešite zariadenie detskej izby pre svoje ratolesti, tak určite premýšľate aj nad tým ako prakticky i esteticky zariadiť priestor pre dve deti aj s lôžkami na spanie.

Dětská postýlka

Málo miesta často vedie k tomu, že vybavenie detskej izby je obmedzené a priestory neútulné. Aby sa do miestnosti vošlo okrem postelí ešte niečo ďalšie a hlavne vaše deti, tak lôžka nemusia byť dve, pretože stačí jedno.

Možno sa chytáte za hlavu, že nie je možné, aby vaše deti spali v jednej posteli. To samozrejme ani možné byť nemusí, pretože jedna posteľ znamená posteľ poschodová. Takže dve lôžka v jednom.
A že si je naozaj z čoho vyberať, tak o tom vás presvedčia www.poschodovky.sk/poschodove-postele/.
Hromada inšpirácie aj samotnej realizácie na jednom mieste, práve čo sa poschodových lôžok týka.
Ich varianty nie sú len klasické a jednoduché, ale aj vyvýšené, rozšírené, či s prístelkou i multifunkčné.

Starodávná postel

Zaistíte svojim deťom ich vlastné miesta na spanie a odpočinok a zároveň získate viacej priestoru pre ostatné prvky zariadenia.
Dizajn postelí je natoľko nápaditý, že ďalšie skrášľovanie formou farieb už ani nebudete potrebovať. Niektoré sú totiž už v rôznych farebných prevedeniach a výber máte k dispozícii práve na našem webu.
Budete milo prekvapení tým, koľko rôznych možností sa ponúka a ako všemožne sa dá detská izba zariadiť aj v malom byte.
Tieto lôžka sú však vhodné nielen do malých bytov, ale samozrejme, že i do veľkých domov, na chaty aj chalupy. Proste všade tam, kde je vítaných kopec detí i ďalších návštev, ktorí budú i vašimi nocľažníkmi.
Poschodové postele pripravia vašim deťom možnosti nielen kvalitného spánku, ale aj ďalších dobrodružstiev, pretože detská fantázia je bohatá na zážitky. Týmto spôsobom, keď sa budú dvaja súrodenci deliť o jednu miestnosť, utužíte aj ich vzájomné vzťahy a zároveň vytvoríte každému z nich vlastné súkromie.