Jednou takou veľmi obľúbenou športovou značkou je Roxy, ktorá sa špecializuje v dnešnej dobe predovšetkým na sortiment oblečenia pre ženy.

Kde sa vzala?

Táto svetoznáma značka patrí spoločnosti Quiksilver, ktorú založil v roku 1970 Alan Green a John Law v meste Torquay v austrálskom štáte Victoria. Zo začiatku vyrábali veci predovšetkým do vody – teda pre leto a surfing a to len pre mužov. Až v roku 1990 vtrhli na trh ženskej módy.

lavina

Zo začiatku sa venovali návrhom plaviek, a pretože sa im naozaj veľmi darilo, vrhli sa na módnu kolekciu pre celý rok, ktorá slávila čoskoro veľký úspech. Okrem toho sa začali venovať aj športovému vybaveniu pre lyžiarov a snowboardistov. Okrem snowboard roxy ponúkajú aj kolekciu Ski Roxy, kde si môžete vybrať dosky, lyže alebo aj topánky. Úzko spolupracujú so značkou Rossignol, ktorá je tiež zameraná na zimné športy.

Čo sa týka oblečenia, nájdete tu Denim, plátené nohavice, tričká, topy, šaty, sukne, mikiny, šortky, bundy alebo kabátiky.

Jazda na doske
My sa ale zameriame na vybavenie pre snowboardistov, ktoré táto značka navrhuje vo veľmi peknom a modernom dizajne. Už dávno odzvonilo neforemnému oblečeniu, ktoré nás obmedzovalo v pohybe. Dnes tu nájdeme parádnu funkčnú bielizeň, ktorá nám zachová stálu telesnú teplotu a pot odvedie smerom von od pokožky. Rozhodne vám nesmie chýbať ani štýlová mikina alebo nohavice, ktoré sú mierne zateplené a povrchový materiál skvele odvádza vodu, takže sa nemusíte báť, že by ste si pripadali po niekoľkých jazdách ako vodníci.

snowboardista

Nesmieme samozrejme zabudnúť na kvalitnú bundu, rukavice, čiapku alebo šál. Všetko si môžete vybrať v trendy farbách a nohavíc poteší najmä dámy, že krásne kopírujú postavu a majú vymaznané detaily. Budete tak snehovou kráľovnou, ktorá oslní každého jazdca.

Preto neváhajte a nakupujte tu aj vy. Nájdete tu všetko, čo budete potrebovať pre vaše športovanie. Budete si pripadať, ako by ste patrili ku spoločenskej smotánke. Buďte trendy práve dnes aj na snehovej pokrývke!